Expertises Sectors

Share

02.07.2024

Voka Charter Duurzaam Ondernemen 2024

Met trots hebben onze collega’s afgelopen woensdag voor het tweede jaar op rij het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) in ontvangst mogen nemen!

Deze erkenning is het resultaat van een uitgebreid actieplan met talrijke duurzaamheidsinitiatieven, waaronder de organisatie van een Mobiliteitsmaand, de oprichting van een duurzaamheidsteam en Legal Tech Werf, de aankoop van duurzame geschenken, de verdere uitbouw van een inclusief personeelsbeleid a.d.h.v. het Voka Welt traject, de uitvoering van een stakeholdersanalyse en diverse acties rond ergonomie, welzijn en gezondheid op het werk.

Het Voka-traject fungeert als ideale hulpmiddel om duurzaam ondernemen verder in onze strategie en visie te verankeren door elk jaar minstens tien acties te voltooien volgens de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties. Als kantoor proberen we hiermee actief bij te dragen aan een ecologische, economische, rechtvaardige en duurzame toekomst.

Samen met 36 andere bedrijven uit de regio werden wij woensdag officieel gehuldigd op de nieuwe campus van Aquafin in Aartselaar. Dank nogmaals aan Voka voor deze erkenning en de prachtige avond en in het bijzonder aan al onze collega's voor hun bijdrage aan deze verwezenlijking!